Bozdağ’dan bürokratlara uyarı: Görevden alırım

Yayın tarihi: 18 Şubat 2022 Cuma 4:43 pm - Güncelleme: 18 Şubat 2022 Cuma 4:43 pm

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Adalet Komisyonu’nda bürokratları uyardı. Bozdağ, “Milletvekillerinin telefonlarına çıkmayan bakan yardımcısı ve bürokratları görevden alırım” dedi.

TBMM Adalet Komisyonu’nun AKP’li üyeleri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Bozdağ’dan bürokratlara uyarı geldi. Bozdağ, “Milletvekili milleti temsil eder, milletin taleplerini iletir. Milletvekillerinin telefonlarına çıkmayan bakan yardımcısı ve bürokratları görevden alırım” dedi.

Ziyarette Meclis’e gelecek yasal düzenlemeler görüşülürken, milletvekilleri taleplerini dile getirdi. Ziyarette mart ayında Meclis gündemine gelmesi beklenen 6’ncı yargı paketi de konuşuldu. Bakan Bozdağ, bu konuda milletvekillerinin öneri ve görüşlerini aldı.

“GÖREVDEN ALIRIM”

Bakan Bozdağ’ın konuşmasında, “Milletvekili milleti temsil eder. Milletin taleplerini iletir. Milletimizin talepleri bizim için önemlidir. Milletimizin taleplerine kayıtsız kalamayız. Milletvekili telefonuna çıkmayan bakan yardımcısı veya genel müdür, bürokrat olursa onu derhal görevden alırım” dediği öğrenildi.

Bekir Bozdağ’dan tepki çeken sözler