Boynukalın, Sezen Aksu’nun şarkısı üzerinden İBB’yi hedef aldı: Allah karla çarpar

Yayın tarihi: 26 Ocak 2022 Çarşamba 11:21 am - Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba 11:21 am

Sosyal medyada yaptığı nefret içerikli paylaşımlar nedeniyle Ayasofya Camii Baş İmamı görevinden istifa eden Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Sezen Aksu’nun ‘Şahane bir şey yaşamak’ isimli şarkısı üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Eski Ayasofya Camii baş imamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Sezen Aksu’nun şarkısı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun balık lokantasında yemek yemesiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla tepki çeken ve daha sonra Ayasofya Camii baş imamlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Sezen Aksu’nun ‘Şahane bir şey yaşamak’ şarkısında Hz. Adem ve Havva ilgili sözleri eleştirdi. Boynukalın, İstanbul’da karın yolları kapatmaya başladığı saatlerde bir balıkçı lokantasında İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi ile yemek yemesini ise “Öyle elinizde balık ve rakıyla kala kalırsınız” ifadesiyle eleştirdi.

Boynukalın’ın sosyal medya üzerinden paylaşım şöyle: “Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar; öyle elinizde balık ve rakıyla kala kalırsınız… Gereken dersi herkes çıkarır inşallah…”

Pamukçu Boynukalın! Twitter’a geri döndü