‘Böylesine büyük paranın kaybolması, AKP/MHP iktidarının sonu olacak’

Yayın tarihi: 16 Nisan 2019 Salı 10:57 am - Güncelleme: 16 Nisan 2019 Salı 10:57 am

BirGün yazarı Fikri Sağlar, “İstanbul, kayıtlı 800 milyar dolarlık GSMH’nin 4’te 1’ini oluşturuyor. İstanbul’daki kayıt dışı paranın ise bir o kadar olduğu biliniyor” dedi.

Fikri Sağlar, “AKP’nin varlık nedeni olan böylesine büyük paranın kaybolması AKP/MHP iktidarının sonu olacaktır. Bu nedenle gözlerimizin önünde her gün ahlaksızca sandık oyunları oynanıyor” ifadesini kullandı.

Sağlar’ın Yeter artık!” başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle:

16 gündür İstanbul Büyükşehir seçiminin sonucu türlü oyunlar oynanarak ilan edilmiyor. Bir türlü sandık sayımı bitirilmiyor. AKP/MHP İstanbul’u kaybettiğini kabul etmek istemiyor. Niye?

İstanbul, kayıtlı 800 milyar dolarlık GSMH’nin ¼ oluşturuyor. İstanbul’daki Kayıt dışı paranın ise bir o kadar olduğu biliniyor. AKP’nin varlık nedeni olan böylesine büyük paranın kaybolması AKP/MHP iktidarının sonu olacaktır. Bu nedenle gözlerimizin önünde her gün ahlaksızca sandık oyunları oynanıyor.

AKP sözcüleri bu seçimi iptal ettireceklerini ve yeniden İstanbul seçimini yaptıracaklarını her vesileyle açıklıyorlar.

Ancak HANGİ HAK, HUKUK VE BELGEYLE?!! Sorusuna cevap veremiyorlar!
Yeter artık!.

Eğer YSK böyle usulsüzlük, haksızlık ve hukuksuzluğa fırsat verirse, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olduğunu artık dünyaya kabul ettiremeyiz!

Ahmet Hakan’dan YSK’ya çağrı: Bu konuda acil açıklama yapmalı