Boşanma aşamasında olduğu kadını darp eden kişiye elektronik kelepçeli uzaklaştırma

Yayın tarihi: 15 Ekim 2020 Perşembe 9:24 pm - Güncelleme: 15 Ekim 2020 Perşembe 9:31 pm

Boşanma aşamasında olduğu Özlem K.’ye şiddet uygulamaya devam Ünal K.’ye elektronik kelepçe takılarak 60 gün süreli uzaklaştırma verildi.

Aydın’da yaşayan Özlem K., 2013 yılında evlendiği ve boşanma aşamasında olduğu Ünal K.’den şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Ünal K.’nin son olarak 11 Ekim Pazar akşamı, Özlem K.’yi çocuklarının gözü önünde darbettiği öğrenildi.

Ünal K., iddiaya göre döverek yüzünü tanınmaz hale getirdiği eşinin saçını önce sigara ile yaktı, ardından makasla kesip, önüne attı. Özlem K.’yi, sesleri duyan komşuları kurtardı.

İhbar üzerine gözaltına alınan Ünal K., sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

ELEKTRONİK KELEPÇE TAKILDI

Boşanma aşamısında olduğu Özlem K.’yi sürekli darp ve tehdit eden Ünal K. için Söke Aile Mahkemesi’nce bazı kararlar alındı. Verilen karar kapsamında, Ünal K.’nin 60 gün süreyle eşine tehdit ve hakarette bulunmaması, konutuna, okuluna, iş yerine, yakınlarına, tanıdıklarına ve çocuklarına yaklaşmamasına hükmedildi.

Kararda ayrıca Ünal K. hakkında yine 60 günlük süreyle elektronik kelepçe takılması kararı verildi.

Öte yandan Özlem K.’nın 11 Ekim’de eşi Ünal K.’nın kendisini darbetmesi üzerine, hastaneden 1 ay iş göremez raporu aldığı öğrenildi.

Bu kadarına da pes! Eşine uyguladığı şiddeti övünerek anlatıyormuş