Boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından vurulan Ezgi’den acı haber geldi

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2022 Pazar 4:37 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2022 Pazar 4:55 pm

İzmir’in Konak ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu erkek D.Ö. tarafınsan başından tabancayla vurulan Ezgi Özarslan’ın beyin ölümü gerçekleşti. D.Ö. daha önce de komşusu olan iki genç kadını “Üzerinize mermi boşaltacağım” diyerek tehdit etmişti.

D.Ö. isimli erkek boşanma aşamasında olduğu Ezgi Özarslan’ın çalıştığı iş yerine gelip genç kadını başından vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralandığı belirlenen Özarslan, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlatılırken, 3 gündür hastanede tedavi gören Özarslan’ın, bugün sabah saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE KOMŞULARINI TEHDİT ETMİŞTİ

D.Ö. hakkında, geçen 12 Nisan’da da Derya Kılıç ile ev arkadaşını tehdit ettiği gerekçesiyle İzmir 32’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştı.

Geçen 13 Mayıs’ta Derya Kılıç’ın Akın Simav Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın terasından düşüp ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili tutuklanmış, D.Ö., Kılıç’ın terastan dengesini kaybedip düştüğünü söylemesi üzerine serbest bırakılmıştı.

Genç kızları tehdit eden komşuya açılan davada savcı: Hakaretler karşılıklı