Borderlands 3 için kesenin ağızını açtığı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2021 Cuma 7:32 am - Güncelleme: 6 Mayıs 2021 Perşembe 10:34 am

Epic Games’in kendi mağazasına özel olarak kalması için Borderlands 3’e ödediği para ortaya çıktı. Görünen o ki Epic Games Store kasasından büyük bir servet çıkmış.

Geçtiğimiz günlerde Epic Games’in bedava olarak dağıttığı oyunlar için ödediği ücretler ortaya çıkmıştı. Bu ücretler Epic Games’in Steam’le rekabet edebilmek için ne kadar büyük paralar harcadığını da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün Twitter’da ortaya çıkan  yeni bir bilgiye göre Epic Games Borderlands 3 için de büyük paralar ödemiş. Dilerseniz bahse konu tweete aşağıdan göz atabilirsiniz.

Borderlands 3

Sızdırılan bilgilere göre Epic Games Borderlands 3’ün kendi mağazasına özel olması için 115 milyon dolar ödeme yapmış. Ayrıca bedava olarak dağıtılan Handsome Collection ve Civiliziation 6 için de toplamda 31 milyon dolarlık anlaşma imzalanmış.

Yani Epic Games sadece Take-Two’ya 146 milyon dolarlık bir ödeme gerçekleştirmiş. Epic Games Store’a özel olarak satışa sunulan Borderlands 3 satışlarından  yaklaşık olarak 9.2 milyon dolarlık gelir elde edilmiş. Ayrıca bu oyun sayesinde platforma yaklaşık olarak 800.000 yeni kullanıcı gelmiş.

Epic Games dijital oyun platformunun 2024 yılı ile birlikte kara geçmesini planlıyor.

Dogecoin yeni bir rekora gidiyor