Boksör Ünsal Arık Almanya’da saldırıya uğradı: Kemiklerinizi kıracağım

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 2:17 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2022 Cuma 9:21 am

Almanya’da yaşayan Avrupa Şampiyonu boksör Ünsal Arık bir grubun saldırısına uğradığını açıkladı. Muhalif kimliğiyle bilinen Arık saldıranların ‘vatan haini’ diyerek bağırdığını söyledi.

Almanya doğumlu Türk boksör Ünsal Arık, Twitter hesabından yayınladığı videoda saldırıya uğradığını açıkladı.

Videoda yüzünde kızarıklıklar olan ve elindeki kanlar görünen Arık, “Bu yaptıklarınız, bu gelici geçici insanlar için değer mi bilmiyorum ama anlaşılan rahat yok size. Bir dahaki sefere sadece çenenizi değil, bütün kemiklerinizi kıracağım. Allah ne hak ediyorsanız onu versin. Utanın lan, utanın. Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya vatan haini demek, vicdansızca, kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar? Gerçekten üzülüyorum artık” ifadelerini kullandı.

Atatürkçü kimliği ile bilinen ve hükümet karşıtı protestolarla adından sıkça söz ettiren Ünsal Arık’a binlerce geçmiş olsun mesajı yağdı. TİP Milletvekili Barış Atay, ünlü yazar Ahmet Ümit de ve oyuncu Şevket Çoruh saldırıya uğrayan Arık’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

“KEMİKLERİNİZİ KIRACAĞIM”

Muhalif olması sebebiyle daha önce de Almanya’da bir grubun saldırısına maruz kalan Arık, paylaştığı videoda, kendisine saldıranları “Bir dahaki sefere sadece çenenizi kırmayacağım” diye uyararak, şu ifadeleri kullandı:

“Bu yaptıklarınız bu gelici-geçici insanlar için değer mi bilmiyorum ama anlaşılan rahat yok sizden. Artık bir dahaki sefer sadece çenenizi değil bütün kemiklerinizi kıracağım. Allah ne hak ediyorsanız onu versin, utanın lan utanın. Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya ‘vatan haini’ demek, vicdansızca ve kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar? Gerçekten üzülüyorum artık.”