Boğazın üzerinde aşk mesajı değil Kübra tanıtımı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2024 Cuma 10:27 am - Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma 11:13 am

Netflix’in yeni Türk dizisi “Kübra” için gökyüzüne dronelarla yaptığı tanıtım gündem oldu. Gökyüzüne dronelarla “1 yeni mesajın var. Sen farklısın Kübra” yazıldı.

Dijital içerik platformu Netflix yeni Türk yapımı Kübra dizisi yayınlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı dizinin galası dün Galataport’ta gerçekleşti.

Dizinin başrol oyuncusu, sevilen isimlerden Çağatay Ulusoy. Ayrıca Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Erdem Şenocak gibi isimler de ‘Kübra’ dizisinde yer alıyor.

TANITIM OLDUĞUNU KİMSE ANLAMADI

Dizi için yapılan bir tanıtım ise sosyal medyada gündem oldu. Gökyüzüne dronelarla “1 yeni mesajın var. Sen farklısın Kübra” yazıldı. Yazıyı görenler ise dizi tanıtımı olduğunu anlayamazken, bir erkeğin sevgilisi için yaptığı gösteri olduğunu düşündü.

KÜBRA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yeni dizi “Kübra” Gökhan isimli bir karakterin başına gelen olayları konu alıyor. Çevresinde sevilen bir isim olan Gökhan, katıldığı bir arkadaşlık grubunda, Kübra isimli bir kullanıcıdan gizemli bir mesaj alır. Gelecekten geliyor gibi görünün mesajşar, Gökhan’a hem takipçi hem de düşman kazandırır.

Herkes aşk mesajı sandı! Gökyüzünde dronelu tanıtım

Netflix’te geçen hafta en çok izlenen 10 film! İşte zirvedeki yapım

Kaynak: TELE1