Boğaziçililere çikolata dağıtan Gazioğlu rektör yardımcılığını kaptı!

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2021 Salı 7:50 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2021 Salı 7:55 pm

AKP’li Melih Bulu, Boğaziçili öğrencilere çikolata ile gittiği için tepki çeken Volkan Gazioğlu’nu danışmanı olarak atadı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan Melih Bulu, tepki çeken kadrolaşmayı sürdürüyor. Türkiye’nin saygın üniversitelerinden Boğaziçi’ne tepki çeken atamalara bir yenisi eklendi.

AKP’li Melih Bulu, verdiği demeçlerde, “Melih beye itibar suikastı yapılıyor” diyen ve öğrencilerin eylemine elinde çikolata ile giden Volkan Gazioğlu’nu danışmanı olarak atadı.

Huawei Türkiye Servis Satış ve Pazarlama Direktörü de olan Gazioğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde Rektör Danışmanı olarak görev alacak.

NE OLMUŞTU?

Boğaziçi Üniversitesi’nde, elinde çikolata paketiyle rektörlük binasından çıkıp öğrencilerin yanına gelen kişi, çikolataları öğrencilere ikram etti.
Gelen ikramı geri çeviren öğrenciler, duruma tepki göstererek rektör Melih Bulu’ya karşı yapılan protestolar sırasında tutuklanan arkadaşlarını hatırlattı.
Öğrenciler o anları, “Boğaziçi Direniyor” isimli hesaptan “Kayyumluk binasından çıkıp kendini Melih Bulu’nun arkadaşı olarak tanıtan kişi öğrencilere çikolata vermeye çalıştı. Daha bugün tutuklanan arkadaş sayımız 11’e yükselirken bu ne pişkinlik? Çikolata değil #Arkadaşlarımızıİstiyoruz ve mücadelemiz ile alacağız!” ifadeleriyle paylaştı.