Boğaziçililerden direnişin 100’üncü gününe özel program

Yayın tarihi: 12 Nisan 2021 Pazartesi 7:28 pm - Güncelleme: 12 Nisan 2021 Pazartesi 7:28 pm

Boğaziçili öğrenciler kayyum rektör Melih Bulu’ya karşı sürdürdükleri direnişin 100.gününe özel bir program yapacaklarını duyurdu.

Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasının ardından Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenci ve öğretim üyelerinin başlattığı direniş ve protestolar yarın 100. gününe girecek.

Gazete Duvar’ın aktardıklarına göre; Öğrencilerden yapılan açıklamada, 100. güne giren dayanışma nedeniyle üniversitede özel bir etkinlik programı düzenleneceği duyuruldu.

“Boğaziçi Direnişi’nin tüm dostlarına çağrımız var!” başlıklı açıklamada şunları kaydedildi:

“Tek imza ile alınan hukuksuz kararlardan biriyle daha girdiğimiz yeni yılın her gününü direnerek, vazgeçmeyerek ve alışmayarak geçirdik: Boğaziçi Direnişi tam 100 gündür devam ediyor. 100 günlük kesintisiz dayanışmamızı okulumuzun tüm bileşenleri ile bir araya geleceğimiz özel bir etkinlik programı ile onurlandırıyoruz. Şimdiye dek direnişin neresinde konumlanmış olursa olsun tüm dostlarımızı 13 Nisan Salı günü Güney Kampüs’te buluşmaya çağırıyoruz. Mücadelemizi, neşemizi, renklerimizi sansürlemeye çalışanlara karşı üretmeye, yaşamaya, yaşatmaya ve mücadelemizi hep birlikte büyütmeye devam edeceğiz!”