Boğaz’da rastgele ateş açan iki kadın gözaltına alındı

Yayın tarihi: 27 Eylül 2022 Salı 7:42 pm - Güncelleme: 27 Eylül 2022 Salı 7:42 pm

İstanbul Boğazı’nda bulundukları tekneden tabancayla rastgele ateş açan 23 yaşındaki B.A. ile 22 yaşındaki F.K. gözaltına alındı. İki kadın adliyeye sevk edilirken, olayda kullanılan kurusıkı silahın sahibi A.K. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Boğazı’nda bir tekneden rastgele ateş açan iki kadının görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu videodaki B.A. ile yanındaki arkadaşı F.K. yakalanarak gözaltına alındı.

“DENEME ATIŞI”

Şüpheliler, poliste verdikleri ifadelerinde olayın 23 Haziran 2022 tarihinde meydana geldiğini, ismini hatırlamadıkları teknenin kaptanı olan A.K.’nin kendilerine silah verdiğini, kurusıkı olduğunu bildikleri silahla deneme atışı yaptıklarını söylediler.

Bu gelişme üzerine tekne kaptanı A.K. de olayda kullanılan kurusıkı silahla birlikte gözaltına alındı. Tekne kaptanı A.K. savcılık talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Üniversite öğrencisi oldukları öğrenilen B.A. ile F.K. ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Asker uğurlama eğlencesinde kalabalığın üzerine ateş açtı