2021’de Boğa burcu insanları büyük değişim yaşayacak

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 2:21 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 2:24 am

Boğa 21 Nisan/ 21 Mayıs

2019 yılından bu yana Boğa burcunda Uranüs gezegenini ağırlıyorsunuz. Olumsuz açılar almadığı için burcunuzda sessiz, sakin ev sahipliği yapan Uranüs’ün farkına varmamıştınız. Kova burcundaki Jüpiter ve Satürn gezegeni ile kare açı yapacak olan Uranüs ile 2021 de tanışmaya hazır olun.

Uranüs bu ne yapacağı belli olmaz. Dolayısı siz de artık eskisi gibi olmayacaksınız. Siz kendinizi tanımakta zorluk çekerken etrafınızdaki kişiler hayret içinde değişiminizi izleyecekler.

Zodyakta ki turu 84 yıl süren Uranüs enerjisini daha önce deneyimleyen kişiler yok denecek kadar azdır. Bu nedenle yeni tanıştığınız Uranüs enerjisi sizi farklı biri haline getirmeye hazırlanıyor.

Önlem almayı unutmadan değişime ayak uydurursanız Uranüs ile anlaşabilirsiniz.
Hayatınızdaki önem verdiğiniz konular ve insanlar hakkında ani kararlar vermenizi isteyecek Uranüs… İnatçılıkla reddetmek ise koşulların ağırlaşmasına neden olabilir.

‘Ben buna katlanmak istemiyorum’ cümlesi çok sık duyulacak. Çok haklısınız ama bu sözü kime ve hangi durum için söylüyorsanız o kişiye ve olaya karşı kendi tavırlarınızı da gözden geçirmeniz gerekiyor.

ESNEK OLUN

2021 Koç burcunun yılı

Esnek olmaya ihtiyacınız var. Hırslı olmak ve ipleri elinizde tutma isteğiniz Uranüs’lü yıllarda çarpacağınız duvarlarınız olacaktır. Endişeye düştüğünüz ve baskı ile elinizde tutmaya çalıştığınız her şey elinizden kayıp gidebilir.

Paranın ve gücün satın alamayacağı şeylerin kıymetini bilin. Para nasıl olsa kazanılır, kazanılmadığı süreçler olsa da gidenin yerine yenisi koyulabilir ama sağlık ve sevgi para ile alınmaz. Siz saf sevgiye yüzünüzü dönün, anlayışlı olun, empati kurun, kendiniz için istediğiniz her şeyi başkaları için de isteyin kendi mucizenizi sevgi ile yaratın.

Kişisel maddi kazançlarınız azalabilir 2021 de hele ki risk içeren işlere başlar ve alacak/ borç dengesini kuramazsanız zararlara uğrayabilirsiniz.
Temkinli olun ama endişeye kapılmayın azalan geliriniz miras veya farklı konulardan geliri artan aile üyelerinizin ve eşinizin desteği sayesinde düzelebilir.

Yeter ki kalpler kırılmasın. Bu uyarıyı yapmamın nedeni Uranüs, Satürn ve Jüpiter olumsuz açıları dilinizi sertleştirebilir, istekleriniz olmadığı an olumsuz kelimeleri ardı ardına sıralayıp sevdiklerinizi çok fazla üzebilirsiniz.

2021 yılını öncelikle kendi hatalarınızla yüzleşmenizi sağlayacak bir süreç olarak düşünün.
İlişkileriniz bir süredir alarm veriyor. Bitsin demek gitmek kolay; kalıp savaşmak ise zordur ama mükafatı büyük olabilir. Partnerinizin değişimini isterken önce kendinizle yüzleşin. Yoğun olarak eleştiri aldığınız davranışlarınıza bir göz gezdirin ve ortadan kaldırmaya çalışın. Olumsuz davranışlarınızdan sıyrıldığınız zaman hayatınız daha güzel olacak ve eşinizin de değiştiğini göreceksiniz.

2021 yılında sağlığınız diğer zamanlara oranla daha hassas olacak. Dişler, kemikler, tiroidlerinizle alakalı küçükte olsa sorunlar yaşayabilirsiniz.

Astrolog Demet Hoşman