Bodrum’un Gizli Cenneti; La Blanche Resort Bodrum Hotel

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2020 Cumartesi 11:36 pm - Güncelleme: 3 Ağustos 2020 Pazartesi 6:15 am

İlandır

La Blanche Resort, 22.000 m2 alan içerisine kurulmuş olup, mandalina kokulu ve eşsiz günbatımı manzarasına sahip Turgutreis beldesinde bulunmaktadır. Doğa dostu Turgutreis bölgenin ikinci büyük yerleşim yeridir. Eski çarşısıyla otantik bir atmosferi olan bu belde bölgenin en ünlü ve en büyük pazarlarından birine ev sahipliği yapmaktadır. La Blanche Resort, Ege’nin en popüler ve muhteşem turkuaz sahilinde kendine has dalga kıranı ve kendine ait altın kumlu plajı ile siz değerli misafirlerimize unutulmaz bir tatil sunmaktadır. La Blanche Resort Bodrum — Milas Havaalanına 50 Km mesafedir.

ODALAR

Otelimiz odaları klasik Bodrum mimarisine sadık kalınarak; modern Türkiye’ye özgü inşa edilmiştir. La Blanche Resort  herkesin zevkine hitap edebilecek 7 adet blokta 6 farklı oda tipi vardır. Tatildeyken dahi ev konfor ve rahatlığını aratmayacak şekilde tasarlanıp dekore edilmiş 362 adet odanın, 131 adedi standart, 143 adedi aile, 80 adedi delüks, 4 adedi engelli dostu, 4 adedi büyük süit dairelerden oluşmaktadır. Odaların hepsi balkonlu olup 70’i deniz veya havuz manzaralıdır. Odaların tümünde merkezi klima, elektronik kasa, uydu yayını televizyon, sıcak setup, minibar, oda ve banyo telefonu, duş ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

EĞLENCELER

Profesyonel eğlence ekibi ile birlikte La Blanche Resort sizlere zengin bir aktivite ve eğlence programı vaat ediyor. Otel içerisinde 2 adet Tenis kortu, internet salonu, elektronik oyun salonu, bilardo salonu, masa tenisi, su sporları, dalış okulu, SPA merkezi, Güzellik ve bakım salonu, hidroterapi ve masaj salonları, Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu (ısıtılabilir) gibi aktiviteler mevcuttur. Animasyon ekibimiz gün ve gece boyunca çeşitli şovlar, oyunlar ve yarışmalar tertip etmektedirler. Dans şovları, Türk geceleri, temalı geceler, disco’da dans ve eğlence, canlı müzik ve gala geceleri akşam programlarından bazılarıdır.

SPOR AKTİVİTELERİ

Fitness salonu, plaj voleybolu, 2 adet tenis kortu, motorlu ve motorsuz su sporları,dalış kursu ve mini futbol aktiviteleri hizmetinize sunulmuştur.

RESTORANTLAR

Gardenya ana restoranı 820 kişilik oturma kapasitesi, muhteşem deniz manzarası ile Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinde; Türk ve dünya mutfaklarından Zengin açık büfe seçenekleri, diyet ve vejeteryan, büfeleri ile hizmet vermektedir. Havuz başındaki Sardunya snack barda gün boyunca çeşitli yiyecekler, içecekler, dondurma çeşitleri, 5 çayı ve çeşitli sürprizlerimizle hizmet vermekteyiz. Ayrıca gece yarısı Gardenya ana restoranında çorba servisimiz vardır.Le Mangal  (Turkish), La Merla (Aegean), Chang Ga (Chinese) La Perla (Italian) Restoranlarımız, sizler için unutamayacağınız bir lezzet deneyimi olacaktır.

BARLAR

Gardenya Lobi Bar, Lobi katındaki bu barımız muhteşem manzarası ile ideal bir dinlenme köşesi olup 24 saat keyif katacak bir mekandır. Sardunya Havuz Bar, Havuz başındaki bu barımız, serinletici yerli ve yabancı içki çeşitleri ile tatilinize keyif katacak bir mekandır. Vitamin Bar, SPA merkezinde ve fitness center da enerji depolayacağınız özel bir bölümdür. B-Club Bar, Farklı atmosferiyle gün içerisinde hizmetinizdedir. Disko Bar, Bodrumun unutulmaz eğlence gecelerini burada yaşayacaksınız. Oda Servisi, Zengin yiyecek ve içecek menümüz ile 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

https://www.lablanchehotel.com/