Bodrum yanarken yükselen dumanlarla poz verdi

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2021 Cuma 10:15 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 Cuma 10:15 am

Sosyetenin tanınan ismi Süreyya Yalçın Bodrum’da başlayan yangın bölgesinde dumanlar yükselirken teknesinde yatarak poz verdi.

 

2016 yılında nikah masasına oturduğu Ozan Baran ile ABD’de yaşayan Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta 46 bavulla Bodrum’a geldi. Güzel havanın tadını çıkarmak için teknesiyle tura çıkan Yalçın, Bodrum’da başlayan yangına aldırış etmeden pozlar verdi.

ARKADA DUMANLAR YÜKSELİRKEN POZLAR VERDİ

Manavgat’ta başlayarak ülkenin birçok yerine sıçrayan yangınlar söndürülmeye devam ederken Bodrum’da da alevler yükselmeye başladı. Bodrum’da bir otelin yandığı ve dumanların yükseldiği bölgede poz veren Yalçın, o anları da 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştı.

Türkiye’deki yangınlar NASA tarafından görüntülendi

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMI SİLDİ

Kısa sürede gündem olan Süreyya Yalçın’a “Sözün bittiği yer. Ülke yanıyor, sen poz veriyorsun” diye tepki yağdı. Eleştirilerin ardından art arda paylaştığı pozları silen Yalçın, yangınla ilgili de paylaşım yaptı. Instagram hesabının hikaye kısmından bir paylaşım yapan Yalçın, “Rabbim herkesi korusun, yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

İşte Süreyya Yalçın için yapılan bazı yorumlar…