Bodrum Belediyesi, ‘Covid-Free’ uygulaması başlattı

Yayın tarihi: 15 Haziran 2020 Pazartesi 4:27 pm - Güncelleme: 15 Haziran 2020 Pazartesi 4:27 pm

Bodrum Belediyesi, güvenli turizm işletmesi uygulaması başlattı. Tüm kriterlere uygun işletmelere, Covid-Free belgesi verilecek.

Bodrum Belediyesi tarafından yapılan açıklama, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında güvenli bir tatil imkanı sunan işletmelere “Covid-Free” belgesi verileceği duyuruldu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Türkiye’nin en sağlıklı ve en güvenli turizm kenti Bodrum’u ‘Covid-Free’ destinasyon yapmak için kolları sıvadık. Misafirlerimize tüm kriterlere uygun hizmet garantisi veren işletmelere, kısa bir eğitimin ardından “COVID-FREE” belgelerini vereceğiz. Bodrum Belediyesi GIda A.Ş.’nin pandemi sorumlularına verilen eğitimin ardından, BODTO ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası üye iş yerleri de eğitimlerimize katıldı. İş yerlerinde gerekli denetimler yapıldıktan sonra, Covid-Free belgeleri teslim edilecek. İşletmelerimizin yeni normal döneme uyumunu kolaylaştıran bu uygulama, aynı zamanda Bodrum’un marka değerine de katkı sağlayacak. Eğitime katılmak ve Covid-Free logonuzu almak için, bağlı bulunduğunuz meslek kuruluşu ile iletişime geçebilirsiniz.”