Blade Runner: Black Lotus’un ilk fragmanı yayında

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2021 Salı 7:00 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 5:21 pm

Adult Swim ve Crunchyroll’un ortak yapımcılığında oluşturulan Blade Runner : Black Lotus animesinin ilk fragmanı bu yıl San Diego Comic-Con‘da yayınladı.

Animenin konusu, 2032 yılında Los Angeles’ta geçiyor. Odaklandığı olaylar ise 2019’daki orijinal Harrison Ford film seti ile Ryan Gosling’in oynadığı 2049’daki devam filmi arasında geçiyor.

Black Lotus, bilinmeyen amaçlar için yaratılan Elle adlı bir karakteri içerecek. Anime versiyonu da klasik Blade Runner hayranlarını tatmin edecek içeriklere sahip. Black Lotus’un 13 bölümlük sezonu Will Yun Lee, Samira Wiley, Brian Cox, Wes Bentley, Josh Duhamel, Peyton List, Stephen Root, Barkhad Abdi, Gregg Henry, Henry Czerny ve Jason Spisak tarafından seslendirilecek. Anime bu sonbaharda hem Adult Swim’de (İngilizce) hem de Crunchyroll’da (Japonca) çıkış yapacak. Blade Runner  Karakterinlerden önemli olanlardan bazıları şöyle sıralanabilir: Elle: Jessica Henwick ve Arisa Shida tarafından seslendirilen, gizli bir amaçla yaratılmış bir kopya. Joseph: Los Angeles’ta bir yedek parça hurdalığına sahip gizemli bir karakter. Alani Davis: Samira Wiley ve Takako Honda tarafından seslendirilen, yeni bir LAPD mensubu. Niander Wallace Sr: Brian Cox ve Takaya Hashi tarafından canlandırılan, Wallace Corporation’ın kurucusu ve CEO’su. Niander Wallace Jr: Wes Bentley / Takehito Koyasu tarafından seslendirilen, babası için çalışan bir bilim insanı.

OPPO A74: 6.43 inç ekran, 5000mAh pil ve dahası!