Blade filmi için senarist aranıyor

Yayın tarihi: 26 Ekim 2020 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 25 Ekim 2020 Pazar 10:12 am

Marvel sinematik evrenindeki yeni yapımlardan biri olan Blade filmi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bilindiği üzere Marvel sinematik evreni 4. Faza geçmek için artık gün sayıyor. Normal şartlarda 4. Fazın başlangıç filmi olan Black Widow çok önceden yayınlanacaktı. Fakat araya giren pandemi sürecinden ötürü filmin vizyon tarihi 2 kez ertelendi. Mevcut şartlarda 3. Ertelemenin de yakın olduğunu söyleyebiliriz.

Black Widow ile başlayacak olan yeni fazda gösterilecek filmler arasında Blade de bulunuyordu. Aslında Blade karakteri daha önce de beyaz perdede seyirci karşısına çıkmıştı. Hem de bu filmler gayet başarılı yapımlardı. Fakat şimdi yepyeni bir Blade karakteri vizyona aktarılacak.

Mahershala Ali’nin hayat vereceği Blade yine bildiğimiz klasik vampir avcısı bir yarı vampir olarak karşımıza çıkacak. Açıkçası bu karakterin sinematik evrenle nasıl ilişkilendirileceği şimdilik merak konusu.

Blade

Marvel mevcut düzenden ötürü yeni filmlerin yapım aşaması için de aceleci davranmıyor. Örneğin çok önceden duyurulan Blade için daha senaryo bile hazırlanmış değil. Hatta Marvel’ın senarist arayışlarına bile yeni başladığı söyleniyor.

En azından senaristin aranması da bir şeydir. Muhtemelen senaryonun hazırlanması, diğer oyuncuların bulunması derken bu filmin çekimleri 2022 yılında anca başlayacaktır. Vizyon tarihi ise muhtemelen 2023 ya da 2024 yılı olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Mortal Kombat 11 Rambo karakter fragmanı gösterildi! (Video)