Black Unity satışa sunuldu

Yayın tarihi: 3 Şubat 2021 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 2 Şubat 2021 Salı 2:54 pm

Geçtiğimiz günlerde Apple, sınırlı sayıda ürettiği Apple Black Unity akıllı saatini ve Black Unity Sport Band akıllı bilekliğini duyurmuştu. Hem 40mm hem de 44mm boyutlarında olan saat, siyah, yeşil ve kırmızı renkli silikon kayışla birlikte geliyor.

Sınırlı sürüm Apple Watch Series 6 Black Unity’nin GPS varyantı 399 dolar (vergisiz 2.930 TL), hücresel varyantı 499 dolar (vergisiz 3.665 TL) fiyat etiketine sahip. Black Unity Sport Band ise 49 dolarlık fiyatla birlikte çıkıyor. Her iki cihaz da siyah, yeşil ve kırmızı renkli bir slikon kayışla geliyor. Apple bu saatler ile siyahi insanların tarihini ve kültürünü kutlamayı amaçlıyor. Yeni Watch 6 ise watchOS 7.3 arayüzü ile kullanıcılara sunulacak.

Black Unity

Apple’ın bu sınırlı ürünleri çıkarmasının sebebi ise siyahilerin tarihini ve kültürünü kutlamak. Şirket konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ” Siyahilerin kültürünü ve tarihini tanımak ve kutlamak için Black Unity Collection‘ı tanıtıyoruz. Koleksiyonun içerisinde sınırlı sayıda Apple Watch Series 6, Black Unity Sport Band ve Unity saat kullanıcı arayüzü bulunuyor. Bu çabanın bir parçası olarak Apple, 6 küresel organizasyona ABD ve dünya genelindeki insan hakları ve eşitlik mücadelelerini tanıtmada ve başarmada yardımcı oluyor.” Özel tasarımlı Watch 6‘nın ülkemize ne zaman geleceği konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. İlerleyen günlerde daha fazla detay ortaya çıkacaktır.