Black Shark 5S ve Black Shark 5S Pro’nun teknik özellikleri gün yüzüne çıktı

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2022 Pazar 7:30 am - Güncelleme: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 2:02 pm

 Oyun telefonu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Black Shark, Haziran ayının başlarında yeni serisini tanıtmaya Black Shark 5 modeli ile başlamıştı. Ancak oyunseverlerin asıl yolunu gözlediği modeller olan Black Shark 5S ve Black Shark 5S Pro henüz sahnedeki yerini almadı.

Çinli teknoloji devinin bu iki modeli de kısa bir süre içerisinde resmen tanıtması beklenirken, Xiaomi’ye yakınlığıyla bilinen Digital Chat Station bu cihazların teknik özelliklerini açıkladı.

 

Black Shark 5S

Buna göre, her iki telefon da 6,67 inçlik OLED ekranlarla karşımıza çıkacakken Black Shark 5S ve Black Shark 5S Pro’yu ayıran en önemli özelliklerin başında ana kameraları gelecek. 5S modelinin arka yüzeyinde yer alan ana kamerası 64MP’lik bir çekim kalitesi sunacakken, Pro modelinde ise bu alanda 108MP’lik bir sensör bulunacak.

 

Her iki telefonun da gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 modelinden alacağı öğrenilirken, 120Hz hızlı şarj teknolojisi, 4.790mAh batarya, manyetik oyun tetik tuşları bu cihazların ortak özelliklerinden bazıları olacak.

 

Bir oyun telefonun en önemli özelliği olan ekran yenileme hızı konusunda şimdilik bir bilgi verilmese de, bugüne kadar sızdırılan haberlerde her iki telefonun da 144Hz yenileme hızıyla geleceği konuşuluyordu. Bakalım önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılması beklenen bu yeni telefonlar bizlere daha ne gibi özellikler sunacak?

YouTube, spamler ile savaşmak için yeni araçlar sunuyor