Black Panther Marvel’s Avengers’a geliyor

Yayın tarihi: 16 Haziran 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 14 Haziran 2021 Pazartesi 8:28 pm

Marvel’s Avengers için daha önce duyurulan Square Enix E3 Vitrini, yepyeni bir genişlemeyle geliyor. Bugün, War For Wakanda’da süper kahraman kadrosuna katılan Black Panther’a ilk kez düzgün bir bakış sunuldu.

İlk olarak bu yılın başlarında söz edilen War for Wakanda genişleme paketine ilk bakış, Black Panther’in kendi amaçları için Wakanda’dan Vibranyum çalmaya çalışan baş düşmanı Klaw’ın etrafında toplanıyor. Fragmanın sonunda görünen devasa bir düşman daha var. Yeni bir sinematik fragman, King of Wakanda’nın kendisini tanıtıyor. Ancak Kara Panter maskesini takana kadar yüzü net olarak gösterilmiyor. Black Panther, Wakanda’yı kendi planları için Vibranium’u çalmak için Wakanda’ya sızan Klaw’dan koruyor.

Fragman sayfası, War For Wakanda’nın bu Ağustos’ta çıkacağını gösteriyor. Black Panther genişlemesi, PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One’da Marvel’s Avengers‘a zaten sahip olan oyuncular için ücretsiz olacak. Genişlemenin daha önce yayınlanması planlanmıştı ancak Marvel filminde süper kahramanı oynayan Chadwick Boseman’ın üzücü ve ani ölümü nedeniyle ertelenmişti. Zorlu bir başlangıçtan sonra, Square Enix, en azından şimdilik, Marvel’s Avengers’ın geleceğine bağlı görünüyor. Birinci Gün incelememizde Marvel’in Avengers 7/10 puan aldı. Marvel’s Avengers, bir süper kahraman video oyunu için yeni bir yaklaşım sunuyor, ancak Destiny, The Division veya Anthem oynayan herkes için hala çok tanıdık gelecektir.

Bitcoin toparlanma sinyalleri veriyor!