Black Panther için devam filmi duyuruldu

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2019 Salı 4:05 pm - Güncelleme: 27 Ağustos 2019 Salı 4:05 pm

Marvel Sinematik Evreni’nin popüler karakterlerinden Black Panther için devam filmi duyuruldu. İşte Black Panther 2 hakkındaki ilk detaylar.

Kısa süre önce düzenlenen San Diego Comic Con’da Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Faz filmleri duyurulmuştu. Genel kanı bu filmler arasında Captain Marvel ve Black Panther’in devam filmlerinin de bulunacağı yönündeydi. Fakat beklenen olmadı.

Disney genel olarak yeni dijital yayın servisi Disney+’a ait duyurularını ön plana çıkarmayı tercih etmişti. Fakat hafta sonunda gerçekleşen D23 Expo etkinliğinde sürpriz duyurular geldi. Bu duyurular içerisinde en büyük etki yaratan ise Black Panther 2 oldu.

Chadwick Boseman’ın başrolünde yer aldığı Black Panther filmi 2018’de izleyiciyle buluşmuştu. Filmin beklenmedik bir şekilde 1 milyar dolardan fazla hasılata imza atması, Marvel’ı fazlasıyla memnun etmişti.

Nitekim Marvel, Black Panther için planlanan devam filmine ait ilk detayları açıkladı. Belirtilene göre filmin çekimleri 2021 yılında başlayacak. Ayrıca Black Panhter 2 vizyon tarihi de açıklandı. Disney, filmin 6 Mayıs 2022’de izleyiciyi ile buluşacağını açıkladı. Bakalım Captain Marvel 2 filminin duyurusu ne zaman gelecek? Bekleyip göreceğiz.