Black Mirror 5. sezonla geliyor

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2019 Perşembe 11:04 am - Güncelleme: 23 Mayıs 2019 Perşembe 11:04 am

Black Mirror 5. sezon bölüm fragmanları bugün Netflix’in resmi YouTube sayfası üzerinden yayınlandı. Bakalım bizleri hangi bölümler bekliyor?

Black Mirror 5. sezon için geçtiğimiz günlerde 5 Haziran 2019 tarihini işaret eden Netflix, bugün yayınlayacağı üç bölüm hakkında bilgi verdi. Smithereens, Rachel, Jack and Ashley, Too ve Striking Vipers isimli bölümler ile karşımıza çıkacak olan Black Mirror, yine izleyenleri heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker ve baş yapımcı Annabel Jones önderliğinde çekilen üç yeni bölümde karşımıza çıkan isimler, Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ve Ludi Lin olacak.

Biz de sizler için; yayınlanan üç bölümün fragmanını bir araya getirdik. Bakalım hangi bölüm daha çok ilginizi çekecek?

SMITHEREENS

Konusu: Bir taksi şoförü bir anda gündemin odağı haline gelir ve hızlıca kontrolden çıkar.

Oyuncular: Andrew Scott, Damson Idris, Topher Grace

RACHEL, JACK AND ASHLEY, TOO

Konusu: Yalnız bir genç hayranı olduğu pop yıldızı ile tanışmak ister. Ancak, bu yıldızın cazibesi göründüğü kadar masum değildir.

Oyuncular: Miley Cyrus, Angourie Rice, Madison Davenport

STRIKING VIPERS

Konusu: Yıllar sonra bir araya gelen iki üniversite öğrencisi hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek bir dizi olayla karşı karşıya kalır.

Oyuncular: Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Ludi Lin

Huawei kendi mobil işletim sistemini mi geliştirecek?