Black Adam filmi için geri sayım başladı

Yayın tarihi: 16 Eylül 2020 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 15 Eylül 2020 Salı 5:20 pm

DC’nin beyaz perdeye aktaracağı karakterlerden biri olan Black Adam ’ın geleceği hala belirsiz. İşte Black Adam filmi ile ilgili detaylar.

Black Adam filmi için geri sayım başladı. DC beyaz perdeye aktardığı karakterlere bir yenisini daha eklemek istiyor. Bilindiği üzere son dönemde Wonder Woman, Aquaman ve Shazam gibi DC karakterlerini beyaz perdede görme fırsatına erişmiştik. Hatta DC evrenindeki kötü karakterleri merkezine adan Suicide Squad ve Joker gibi yapımlar da izleyicilerin beğenisine sunulmuştu.

Black Adam

DC sinematik evren konusunda fena halde çuvallamış olsa da solo filmlerde hayli başarılı bir çizgi yakaladı. Fakat The Flash filmi ile evreni resetlemeyi düşünen DC diğer karakterlerin geleceğini de soru işaretleriyle doldurmuş durumda. Nitekim Black Adam’da bunlardan biri.

Bilindiği üzere Black Adam’ın baş rolünde ünlü oyuncu Dwayne Johnson yer alacak ve film 2021’in sonunda vizyona girecek. Hatta planlanan vizyon tarihi de 24 Aralık 2021. Fakat hala filmin çekimleri başlamış değil. Daha sı filmin yapımcısı Hiram Garcia Black Adam’ın sinematik evrene nasıl dahil edileceğini de bilmiyor.

Daha doğrusu bu karakteri sinematik evrene nasıl dahil edeceklerini henüz planlamamışlar. Bu durumun temel nedeni ise The Flash filmiyle evrenin resetlenecek olması. Çünkü The Flash’ta neler yaşanacağını henüz kimse bilmiyor. Bu yüzden de diğer DC filmlerinin The Flash’a bağlı olduğu söylenebilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

2. el otomobiller de zamlanıyor