‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasında toplanan para miktarı açıklandı, SMS sayısı sönük kaldı

Yayın tarihi: 24 Mayıs 2020 Pazar 9:14 am - Güncelleme: 24 Mayıs 2020 Pazar 9:14 am

AKP’li Cumhurbaşkanı, Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasında toplanan para miktarı açıklandı. Son seçimde 22 milyona yakın oy alan AKP’nin kampanyasına gelen SMS sayısı ise 6 milyonda kaldı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasında bugüne dek 2 milyar 30 milyon 380 bin TL toplandığını duyurdu.

Devlet hastanesinde ‘Biz bize yeteriz’ fişlemesi! Hastane müdürü bilgileri istedi

Bakan Selçuk, Covid-19 pandemisi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla 30 Mart’ta Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” başlıklı kampanyada bugüne kadar toplam 2.030.380.771 TL toplandığını açıkladı.

‘Bu zamanda şart mı aranır, faturalar ne olacak? Hani ‘Biz Bize Yeteriz?…’

Bakan Selçuk, kampanya için vatandaşların toplam 6.405.225 SMS attığını kaydetti.

Selçuk, bu milli dayanışma kampanyasıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilave destekler sunulmasının amaçlandığını kaydetti. Selçuk, “Kampanyaya katkıda bulunan, destek veren yüce gönüllü milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. Bu iyilik hareketine kampanya sona erinceye kadar desteğinizin devam etmesi çağrısında bulunuyorum.” dedi.

CHP’li Zeybek’ten Erdoğan’ın yardım kampanyasına: Ne zaman Saray’ı kapsar o zaman biz bize yeteriz