Bitcoin yine 50 bin doların üzerine çıktı

Yayın tarihi: 4 Eylül 2021 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 3 Eylül 2021 Cuma 4:29 pm

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay BTC bir kez daha 50 bin dolar barajını test etmişti. Fakat BTC bu seviyelerde tutunamayınca tekrardan 50 bin doların altına düştü.

Geçtiğimiz Mayıs ayında ise BTC 62 bin doları görerek önemli bir rekora imzasını atmıştı. Sonrasında yaşanan büyük çöküşte BTC fiyatı 30 bin doların da altını görmüştü. Şimdi gelelim asıl merak edilen soruya. BTC bu seviyelerde ne kadar kararlı durabilir.

BTC

Bazı analistler Bitcoin’in bu yıl içerisinde 100 bin dolar barajını aşabileceğini iddia ediyor. Dürüst olmak gerekirse bu zor bir hedef. Çünkü yılın sona ermesine yalnızca 3 ay kaldı. Dolayısıyla 100 bin hedefi için Bitcoin’in düzenli bir çıkış yakalaması gerekiyor.

Fakat şimdiki tabloda Bitcoin’in 50 bin doların üzerinde bile kalmakta zorluk çektiğini görüyoruz. Elbette kripto para piyasalarındaki dengesizlikleri unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla Bitcoin’in bir anda 100 bin doları aşmayacağının da bir garantisi yok.

Biz her zaman olduğu gibi yine hatırlatmamızı yapalım. Bu veya diğer kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Ethereum 3500 doları aştı! Yeni ATH gelir mi?