Bitcoin George Soros etkisiyle atak yaptı

Yayın tarihi: 10 Ekim 2021 Pazar 8:00 am - Güncelleme: 8 Ekim 2021 Cuma 12:29 pm

 Bunun öncesinde kimse kripto para devinin nasıl aniden 3 bin dolar değer kazandığını anlayamadı. Herkesin gözü borsalardaydı. Fitili ateşleyen haber bugün geldi. George Soros dijital para devine yatırım yapmıştı. Böylece hızlı bir şekilde yükseliş başladı.

Ani bir şekilde 6 Ekim tarihinde yükselen bu kripto para birimi normalde böyle atakları akşam 7’den sonra yapıyordu. Kimi zaman gece saat 3 sularında bu tür ataklar yapması normal karşılanıyor. Ancak bu adamın yaptığı yatırım 16:00’da bile çok ciddi bir ivme kazanmasını sağladı.

George Soros

Dünyanın birçok yerinde yatırımı bulunan George Soros en bilinen kişiler arasında yer alıyor. Aklınıza gelebilecek neredeyse her yerde yatırımı olan bu iş insanı dijital varlıklara kayıtsız kalmadı. Küresel çapta kripto paralara yönelen yatırımlar onun ilgisini çekmişti.

Bazıları Bitcoin için ayı sezonu yorumları yaparken kimileri ise boğa konusunda ısrarcı. Büyük şirketler yatırım yaptığında bu kripto para biriminin yükselişi hızlanıyor. Ancak burada asıl önemli olan büyük şirketlerin düzenli olarak yatırımını devam ettirmesi. Mesela Tesla markası Bitcoin yatırımı yaptığını söylediği anda fiyatlar aşırı artmıştı. Bitcoin George Soros etkisi ile yeniden yükseliyor.

Eski CIA ajanından Bitcoin açıklaması: Şaşırtıcı bilgiler verdi

Tüm dünyanın gözü Apple gibi markalarda bu tür devasa şirketler kripto para almaya ikna olursa çok rahat bir şekilde 70 bin dolar barajı bile aşılabilir. Ancak şimdilik Bitcoin 55 bin dolar seviyesinde işlem görecek gibi görünüyor.