Bitcoin eşikten döndü

Yayın tarihi: 10 Haziran 2021 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 9 Haziran 2021 Çarşamba 6:24 pm

Şu sıralar düşüş trendinde olan Bitcoin geçtiğimiz gün yürekleri ağızlara getirdi. Bitcoin çok tehlikeli olarak görülen bir eşikten son anda geri döndü! İşte detaylar.

Son dönemde özellikle Bitcoin tarafında muazzam bir düşüş söz konusu. Yaklaşık olarak 15 gün önce başlayan çöküş süreci hala devam ediyor diyebiliriz. Bu düşüş kripto paralara olan güveni de sarstı. Bir dönem herkes kripto paralarla yatıp kalkarken şu sıralar bu popülarite sona ermiş durumda.

Açık konuşmak gerekirse, içerisinde bulunduğumuz dönemde kripto paralarla işlem yapmak fazlasıyla riskli. Hatta çok çok riskli.

Geçtiğimiz günlerde bazı uzmanlar Bitcoin’in destek noktasının 32 bin dolar olduğunu açıklamışlardı. Bu desteğin kırılması durumunda 20 bin dolar seviyelerinin çok da uzakta olmadığı belirtilmişti.

Bitcoin

Geçtiğimiz gün Bitcoin’in anlık olarak 32 bin doların altına düşmesi yatırımcıların paniklemesine neden oldu. Neyse ki bu seviyelerde çok fazla kalmayan BTC tekrardan 32 bin doların üzerine çıktı ve 34 bin dolara kadar yükseldi.

Hep söylediğimiz gibi bir kez daha belirtelim. Şu sıralar kripto para yatırımları fazlasıyla riskli. Aslında risk her zaman vardı. Fakat bu kadar yüksek değildi. Şimdi ise risk faktörünün çok daha fazla olduğunu bilmemiz gerekiyor.

Dip not olarak belirtelim. Bu ya da diğer kripto para içeriklerimi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Türkiye’de dijital reklamcılık sektörü sert bir sıçrayış yakaladı