Bitcoin düşüşü milyarder yatırımcı için önemsiz

Yayın tarihi: 10 Eylül 2021 Cuma 7:30 am - Güncelleme: 9 Eylül 2021 Perşembe 12:44 pm

Bitcoin düşüşü milyarder yatırımcı için değersiz. Kripto para piyasası özellikle son dönemlerde çok hareketli günler yaşıyor. Neredeyse her saat yatırımcılar sert bir düşüş veya yükseliş beklentisine giriyor. Durumun farkında olan balina yatırımcılar bazı açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Galaxy Digital Holdings CEO’su Novogratz tarafından yapılan açıklama bunun en güzel örneklerinden bir tanesi oldu. Kendisi Bitcoin ile ilgili yaşanan düşüşün sadece balondan kaçan hava olduğunu düşünüyor. Bu tabir Bitcoin gibi bir kripto para biriminin çok daha fazla yükseleceğinin işareti olabilir

Bitcoin düşüşü

Novogratz tarafından yapılan açıklamalarda yaşanan düşüşün kesinlikle ciddiye alınmaması gerektiği ifade edildi. Ayrıca bireysel yatırımcılar ile birlikte kurumsal yatırımcıların mutlaka Bitcoin trenine atlaması gerektiği söylendi. Bildiğiniz üzere Bitcoin kurumsal yatırımcıları kendisine çektikçe daha fazla büyüyor.

Elon Musk tarafından Tesla şirketine Bitcoin alınması bunun en güzel örneklerinden bir tanesi oldu. Sadece Tesla faktörü bile en az 15 bin dolarlık yükseliş sağladı. Kurumsal şirketlerin kripto para devine yatırım yapması bu nedenle çok büyük bir öneme sahip. Mesela Visa Inc.’nin 150 bin dolara NFT satın alması bir başka güzel örnek oldu.

Poly Network, soygunda kaybettiği 610 milyon dolar kripto parayı geri aldığını duyurdu

Ayrıca El Salvador gibi ülkelerin Bitcoin için büyük önem taşıdığı belirtildi. Ona göre El Salvador mevcut teknik aksaklıkları hızlı bir şekilde çözebilir. Bunu sisteme uygun yapmak önemli.