Bitcoin balina hareketleri kaygı verici

Yayın tarihi: 2 Ekim 2021 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 1 Ekim 2021 Cuma 3:10 pm

Kripto para dünyasında özellikle şu sıralar Bitcoin balina hareketleri konuşuluyor. Dijital varlıkları temelden etkileyebilecek olan bu tür değişimler yakın takip altında.

Son detaylara göre Bitcoin balina oranı 0,50 seviyelerine kadar çıktı. Bu durum balinaların aslında borsada ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Kripto para dünyasında balinaların etkisi azaldıkça fiyat istikrarı daha fazla sağlanıyor. Bu nedenle balinalardan arındırılmış bir borsa son derece önemli. Özellikle şu sıralar Bitcoin balinaları ciddi satışlar yapıyor. Bu nedenle genel bir düşüş yaşanma ihtimali var. Zaten bir süredir grafikler aşağı yönlü hareket ediyordu.

Bitcoin balina

Analistler tarafından yapılan açıklamalara göre borsalara yapılan en büyük 10 işlemin neredeyse tüm borsalara eşit olduğu ortaya çıktı. Balinalar tarafından yapılan bu tür hareketler genellikle stablecoin veya altcoin almak için gerçekleştiriliyor. Böylece daha fazla kripto para altlardan toplanabiliyor.

2021 yılı Bitcoin açısından değerlendirildiğinde son derece görkemli oldu. Ancak altcoinler açısından değerlendirmek gerekirse henüz beklenen sert yükseliş yakalanamadı. Bu nedenle beklenti devasa bir altcoin sezonu oldu. Balinalar ellerindeki Bitcoin gibi varlıkları satıp diğer kripto paralardan almaya başladı.

Bitcoin hakimiyeti artmaya devam ediyor

Borsada yapılan alımların çoğu genellikle küçük yatırımcılar tarafından gerçekleştiriliyor. Mega balinalar ise ufak çaplı satışlara yer veriyor. Üçgen formasyonunun iyice daralması ile birlikte Bitcoin grafiğinin kesin olarak yukarı veya aşağı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Peki sizce balinalar Bitcoin konusunda ne yapmak istiyor? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.