Biri kadın iki kişiyi silahla yaralayan Sıfır Bir oyuncusu tutuklandı

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2022 Cuma 12:19 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 Cuma 12:20 pm

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adana dizisinde rol alan Mahmut Çağlar, sokak ortasında bir kadın ve erkeği silahla yaraladı. Daha sonra güvenlik kameralarındaki görüntülerinden tespit edilen Çağlar yakalandıktan sonra gözaltına alındı.

Adana’da sokak ortasında tartıştığı Elif E.’yi bacağından, patronu Orhan K.’yi de ayağından tabancayla yaralayan Mahmut Çağlar, güvenlik kamerası görüntülerinin izlenmesi ile tespit edilip yakalandı. Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde 25 Mayıs günü meydana gelen olayda iddiaya göre, Ziyapaşa Caddesi’ndeki kafede çalışan Elif E. ile eşi Ramazan E. bir süredir tartışmaya başladı. Ramazan E.’nin mahalleden arkadaşı Mahmut Çağlar, Elif E.’nin çalıştığı kafeye geldi.

Çağlar ile Elif E.’nin tartışmasına Elif E.’nin patronu Orhan K. de karışınca tartışma, kavgaya dönüştü. Belinden çıkardığı tabancayla Elif E.’yi bacağından, Orhan K.’yi ise ayağından vuran Çağlar, olay yerinden kaçtı. Elif E. ile Orhan K. yaralandı.

TUTUKLANDI

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Elif E. ile Orhan K., çevredeki hastanelere kaldırıldı. Elif E., silahlı saldırıyı eşi Ramazan E.’nin yaptırdığını öne sürdü. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Çağlar’ı saklandığı adrese yapılan baskında gözaltına aldı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mahmut Çağlar, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. Polis, silahlı saldırıyı azmettirdiği öne sürülen Ramazan E.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Mahmut Çağlar’ın, Adana’da çekilen ve sosyal medyada ün kazandıktan sonra Blu TV’ye transfer olan ‘Sıfır Bir’ dizisinde rol aldığı öğrenildi.

Mahmut Çağlar

Sıfır Bir adlı dizinin oyuncularına gözaltı!