Bireysel silahlanmanın faturası! Tartıştığı esnafa kurşun sıktı çocuk kıl payı kurtuldu

Yayın tarihi: 24 Ekim 2022 Pazartesi 5:00 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2022 Pazartesi 5:00 pm

Arnavutköy’de aracını bir iş yerinin önüne park etmek isteyen sürücü ile esnaf arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.

Otomobil sürücüsü iş yeri sahipleri Fırat Ö. ve Kurtuluş T.’ye ateş etti. Bacaklarından yaralanan iş yeri sahipleri hastanede tedavi altına alınırken, hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi.

Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi Hüma Caddesi’nde saat 13.30 sıralarında, Fırat Ö. ve Kurtuluş T. cadde üzerinde bulunan iş yerlerinin önüne park etmek isteyen bir otomobil sürücüsüyle tartıştı.

Tartışma sırasında otomobil sürücüsü silahıyla Fırat Ö. ve Kurtuluş T.’ye ateş açıp, hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Bacaklarından yaralanan iş yeri sahipleri, hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobiliyle cadde üzerinde ilerleyen şüphelinin, Fırat Ö. ve Kurtuluş T. ile tartıştıktan sonra silahıyla ateş açtığı görülüyor.

Haraç çetesi çiğ köfteciyi bastı! Baba oğlu sopalarla dövüp camları indirdiler