Erdoğan: Sandıktan çıkana saygı duymuyorsanız bu ‘Totaliter’ bir zihniyettir,

Yayın tarihi: 10 Nisan 2019 Çarşamba 12:14 am - Güncelleme: 10 Nisan 2019 Çarşamba 7:06 am

Ne demişlerdi? AKP’li Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 40 yıllık siyasi geçmişim var. 40 yıllık siyasi geçmişimde sandıktan çıkana saygı duyacaksınız. Eğer  sandıktan çıkana saygı duymuyorsanız bu ‘Totaliter’ bir zihniyettir, ‘Totaliter’ bir anlayıştır.

Eski Adalet Bakanı, AKP milletvekili Bekir Bozdağ: Oy sayımında her şeyi partiler birlikte yapıyor. Sayım yapıldıktan sonra bütün tutanakların altına imzalarını atıyorlar. Parti temsilcileri, ilçe seçim kurullarında, YSK’da tüm birleştirmeleri gözlemliyorlar. Tüm parti görevlileri sandık sonucu üzerinde anlaşmadan, tutanak imzalamadan orada bir hile yapmak imkanı yok. Türkiye’de kim sandıkta hile yapılmış diyorsa bilin ki, kaybetmiş. Kaybetmesine bahane arıyor.

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki: Biz bu seçimi aldık. Acayip, götürüyoruz.Peki seçim günü geliyor, sandıklar açılıyor gerçekler yüzlerine çarpıyor. O zaman ne diyorlar? Hatırlıyorsunuz değil mi? ‘Oylar çalındı’. Yapma ya. Ağlak ağlak gezmeyin. Adam gibi çalışın biraz. Dürüst olun dürüst. Ne olur.

eRDOĞAN bOZDAĞ öZHASEKİ