Bir zamanların efsanesiydi: Yeni telefon modeliyle geri dönüyor

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2024 Perşembe 6:47 pm - Güncelleme: 25 Temmuz 2024 Perşembe 6:47 pm

Bir dönemin efsanevi telefon üreticisi Motorola, yeni çıkaracağı akıllı telefon ile eski günlerine dönmeyi hedefliyor. Yeni çıkaracakları  model Edge Neo 50’nin lansman tarihi henüz belli değil.

Motorola, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla merakla beklenen yeni akıllı telefonunun yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Şirket tarafından yapılan duyuruda, henüz yeni telefonunun kesin lansman tarihi açıklanmadı. MIL-STD-810G sertifikalı telefonlar arasında en ince model olarak nitelendirilen telefon, geçen yıl piyasaya sürülen Edge 40 Neo’nun devamı olarak gelecek.

CİHAZ ÖZELLİKLERİ

Donanım Haber’den Uğur Tufan’ın haberine göre; ekran tarafında 6.4 inç büyüklüğünde, 120Hz yenileme hızına sahip bir pOLED ekran ile geleceği iddia edilen Motorola Edge 50 Neo’nun bu ekranı Gorilla Glass 3 ile korunacak. Ayrıca cihazın 8GB RAM + 256GB ve 12GB RAM + 512GB olmak üzere iki farklı bellek ve depolama seçeneği ile satışa sunulacak. Renk seçenekleri arasında ise mavi, gri, süt rengi ve kırmızı mevcut.

Geçen yıl Eylül ayında piyasaya sürülen Edge 40 Neo, 8GB RAM + 128GB depolama seçeneği için 310 dolar başlangıç fiyatına sahipti. 12GB RAM + 256GB depolama seçeneği ise 335 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. Bu nedenle, yeni modelin fiyatının da benzer bir aralıkta olması bekleniyor.

MIL-STD-810G NEDİR?

MIL-STD-810G, bir ekipmanın çevresel tasarımını ve test sınırlarını, hizmet ömrü boyunca karşılaşacağı koşullara göre uyarlamayı vurgulayan bir Birleşik Devletler Askeri Standardıdır.
Bu standart sıcaklık, nem, kum ve toz, yağmur, titreşim ve en yaygın olarak kullanılan şok gibi geniş bir test yelpazesini kapsar. Tüketici iş dünyasında bu MIL testleri, ekipmanın savaş alanı koşullarına dayanıp dayanamayacağını ölçmek için tasarlanmıştır.

 

 

Motorola bütçe dostu telefonu ile karşımıza çıkacak

Kaynak: Donanım Haber