‘Bir yıldız kaybettiniz’ diyerek gitmişti! Merve Taşkın Türkiye’ye geri döndü

Yayın tarihi: 17 Ocak 2024 Çarşamba 7:32 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2024 Perşembe 5:54 pm

Müstehcen pozları nedeniyle yargılanıp beraat eden OnlyFans fenomeni Merve Taşkın Türkiye’ye geri döndü. Taşkın yargılaması sonrası yurtdışına taşındığını açıklamıştı.

OnlyFans’tan ayda 100 bin dolar kazandığını söyleyen Merve Taşkın bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi.

Üstüne kazancını az bulduğunu söyleyen Taşkın, “Yaşam stilim için çok az bir miktar açıkçası. İnan tüm para dünyayı gezerken ödediğim airbnb villalarına, Business class uçak biletlerine vs. gidiyor” ifadeleriyle tepki toplamıştı. Ünlü fenomen, ayrıca ‘müstehcen’ bulunan pozları sebebiyle geçirdiği mahkeme süreciyle epey konuşulmuş ve bu davadan beraat etmişti.

Onlyfans fenomeni Merve Taşkın ülkeyi terk etti! “Müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılara dayanamadığım için…”

Taşkın, daha sonra Endonezya’ya bağlı Bali adasına taşındığını açıklayarak nedenini “Şu ana kadar Türkiye’de yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye’nin üzerimde müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için kendi ülkemden taşındım” sözleriyle anlatmıştı.

‘ADA HAYATI SEFİL BİR HAYAT, BU KADARI YETER’

“Bir yıldız kaybettiniz haberiniz yok” diyerek kendisini destekleyenlere teşekkür eden Taşkın, çok geçmeden Türkiye’ye geri döndüğünü açıkladı. Bali şartlarının kendisini zorladığını anlatan Taşkın “Ben taşınma niyetiyle gitmiştim Bali’ye ama işte deneyim çok önemli bir faktör. Deneyimledim ve ok yeter bu kadarı yeter” ifadelerini kullandı.

“Bu kadar ada hayatı bu kadar sefil bir hayat ben yeter dedim, şehir hayatını özledim” diyen ünlü fenomen, İstanbul’a döndü. “Şu anlık burası çok okey tabii ki buranın da başka riskleri var ama neyse” diyen Taşkın, İstanbul’da mutlu olduğunu belirtti.

Kaynak: TELE1