Bir süredir paylaşım yapmayan Nurgül Yeşilçay ‘Şampiyonlar ligi’ ile geri döndü

Yayın tarihi: 5 Ocak 2024 Cuma 12:53 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2024 Cuma 12:56 pm

Sosyal medyada aktif paylaşım yapan oyucu Nurgül Yeşilçay’ın bir süredir paylaşım yapmaması merak ediliyordu. Yeşilçay, meslektaşları ile çekildiği fotoğrafı “Şampiyonlar ligi” notuyla yayınladı.

Sosyal medya platfromu Instagram’da sık sık paylaşım yapan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, son olarak 2023 yılının aralık ayında paylaşım yapması takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yeşilçay’ın bir süredir paylaşım yapmaması sevenlerini ve takipçilerini endişelendirdi.

Yeşilçay, kendisini merak eden takipçileri için bir video paylaştı.

‘INSTAGRAM AMMA ÖNEMLİ OLMUŞ HAYATIMIZDA’

Ünlü oyuncu, “Instagram amma önemli olmuş hayatımızda. Fazla mı abartıyoruz sanki? Eğlence işte” notuyla yayınladığı videoda “Ne zamandır Instagram’a bir şey koymuyormuşum. Herkes soruyor ‘İyi misin?’ diye. İyiyim ya. Kitap okuyorum, çok özlemişim. Kitap okurken de sosyal medyaya bakmıyorum. Bomba gibiyim” ifadelerini kullandı.

YEŞİLÇAY’IN ‘ŞAMPİYONLAR LİGİ’

Nurgül Yeşilçay bu paylaşımının ardından katıldığı bir etkinlikten meslektaşları Yeşilçay, Dilan Çiçek Deniz, Hafsanur Sancaktutan, Yiğit Koçak, Yasemin Kaya Allen, Sedef Avcı ile çekildiği kareye “Şampiyonlar ligi” notunu düştü.

Bir süredir aktif olmayan Nurgül Yeşilçay ‘Şampiyonlar ligi’ ile geri döndü

DİLAN POLAT’IN ‘ŞAMPİYONLAR LİGİ’Nİ HATIRLATTI

Yeşilçay’ın paylaşımı kara para aklama, vergi kaçırma ve yasa dışı bahis suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ notuyla paylaştığı fenomenleri hatırlattı.

Fotoğrafta bulunan tüm sosyal medya fenomenleri Polat soruşturmasına dahil edilmişti.

Gökhan Özoğuz’dan Nurgül Yeşilçay’a yanıt

Kaynak: TELE1