Bir Squid Game: The Challenge yarışmacısı yapım hakkında konuştu

Yayın tarihi: 28 Kasım 2023 Salı 9:30 am - Güncelleme: 27 Kasım 2023 Pazartesi 10:34 pm

Yayına sunulduğundan beri izlenme rekorları kıran Squid Game yeni gerçek hayat yarışması ile ortalığı kavurdu. Yarışmaya katılan isimlerden biri ise bazı açıklamalarda bulundu.

Bir Squid Game: The Challenge yarışmacısı, aylarca süren bir bekleyişin ardından Netflix’te yayınlanmaya başlayan oyun şovunu çekmenin gerçekte nasıl bir şey olduğunu açıkladı. Yarışma, rekor kıran Kore dramasına dayanıyor ancak 456 gerçek yarışmacının 4,56 milyon dolarlık muazzam bir nakit ödül için mücadele etmesini konu alıyor. Gösteri, orijinalindeki ölümcül sonuçlar olmadan aynı zorlukları içeriyor; Red Light, Green Light, Honeycombs ve Hopscotch gibi oyunların tümü geri dönüyor.

Squid Game

İlginizi çekebilir: Netflix ‘Squid Game’ realite yarışması programı bu Kasım’da başlıyor

Yarışmacılardan biri ise showu çekmenin nasıl olduğuna dair ışık tuttu. 26 yaşındaki Lorenzo Nobilio, BBC News’a şunları söyledi: ‘Gerçekmiş gibi hissettim; sanki kurgusal bir yerdeymişsiniz gibi bir his uyandırmadı.’ Kırmızı Işık, Yeşil Işık yarışmasının tüm gösterinin en meşakkatlisi olduğunu ve tamamlanmasının yedi saat sürdüğünü ekledi. Orijinal programda bu, yarışmacıların karşılaştığı ilk zorluktur ve karakterlerin, başarısız olmaları halinde öldürüleceklerini anladıkları andır. Yarışmacı “Çizgiyi yedi saat içinde geçmeyi başardım, bu çok uzun bir zamandı ve gerçekten ölecekmişim gibi hissettim” ifadelerini kullandı. Yarışma, dizi kadar ciddi başarılar elde edecek mi göreceğiz.

Brezilya tüm zamanların en düşük ormansızlaşma oranlarına ulaştı

Kaynak: TELE1