Bir Onur Şener vakası daha! İstek şarkıyı bilmediği için sokak sanatçısına saldırdılar

Yayın tarihi: 11 Ekim 2022 Salı 9:44 am - Güncelleme: 12 Ekim 2022 Çarşamba 8:19 am

Ankara’da bir mekanda saldırıya uğrayıp hayatını kaybeden Onur Şener’in ardından Antakya’da da bir müzisyen ‘istek parçayı’ bilmediği için saldırıya uğradı.

Ankara’daki ‘Casetta’ isimli barda sahne alan müzisyen Onur Şener istek şarkı yüzünden başlayan kavgada boğazı cam bardakla kesilerek öldürüldü. Benzer bir olay Hatay’da da yaşandı.

Antakya’da sokakta müzik yapan klarnet sanatçısı 26 yaşındaki Yusuf Karagündüz, 8 Ekim Cumartesi gece yarısı iki kişinin istek parçasını şarkıyı bilmediği için çalamayacağını ifade etti. Ancak Karagündüz, istenen şarkıyı bilmediği bu nedenle çalamayacağı yanıtını verdi.

YÜZÜNDE İÇKİ ŞİŞESİ KIRDILAR

Grup daha sonra gece bekçilerinin de uyarısıyla müziği sonlandırıp enstrümanlarını alt sokaktaki bir dükkana bıraktı. Müzik yaptıkları noktaya geri dönen grup üyeleri kendilerinden istekte bulunup reddettikleri şahıslarla yeniden karşılaştı.

İddiaya göre şahıslardan biri kullandığı araçla geri giderek grubun önünü kesti. Karagündüz, diğer şahıstan müsaade isteyince küfürle karşılaştı. Neye uğradığını şaşıran Karagündüz, bu kez de araçtaki diğer şahsın şişeli saldırısına uğradı.

Katledilen Onur Şener’in ardından müzisyenlerden protesto! “İstek şarkı almıyoruz”