Bir o kalmıştı! Ahmet Hakan Gülşen’in kıyafetine de el attı

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 11:11 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 11:11 am

Ahmet Hakan, sanatçı Gülşen‘i sahne kıyafetleri üzerinden hedef aldı. “Gülşen bu işin cılkını çıkartmaya başladı mı ne?” diyen Hakan, “Bu işi kararında bırakırsa… Hem kendisi hem de toplum açısından daha iyi olacak galiba” ifadelerini kullandı.

Yeni Akit bu kez Gülşen’i sansürledi

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, sahne kıyafetleriyle gündem olan Gülşen’i hedef aldı. Hakan, gericilerin de hedefinde olan sanatçının kıyafetiyle ilgili olarak şunları yazdı:

“İlk üç gün ben de destekledim. Fakat artık Gülşen, bu işin cılkını çıkartmaya başladı mı ne? Her seferinde daha fazla… Her seferinde daha fazla… Bu işi kararında bırakırsa… Hem kendisi hem de toplum açısından daha iyi olacak galiba.”

GÜLŞEN ELEŞTİRİLERE YANIT VERMİŞTİ

Gülşen, İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda dinleyicilerle buluşmuş ve şarkı aralarında dinleyicilerle sohbet eden Gülşen, kıyafetleri nedeniyle eleştirilmesi hakkında konuşmuştu.

Gülşen, “Başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz. En masum yerlerimiz. Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın” demişti.

Gülşen: Bırakın annelerimizin memesi açık olsun bırakın!