Bir kedicik daha itirafçı oldu tahliye edildi… Cinsel istismar, zorla dans, turnike sistemi, tehdit…

Yayın tarihi: 16 Ocak 2019 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 16 Ocak 2019 Çarşamba 8:30 am

Adnan Oktar’ın kediciklerinden Beril Koncagül de itirafçı oldu. 100 sayfa ifade veren Beril Koncagül, 10 yıl boyunca şahit olduğu olayları bir bir anlattı.

Savcılıkta yaklaşık 100 sayfa ifade veren Beril Koncagül, örgüt hakkında küçük çocuklara cinsel istismar, kara para aklama, turnike sistemi, hürriyetten yoksun bırakma, tehdit ve şantaj suçlamaları ile ilgili şok açıklamalarda bulundu. İtirafçı olduktan sonra Bursa Cezaevi’nden tahliye edildi

Adnan Oktar soruşturmasında tutuklanan Beril Koncagül, 8 gün savcılıkta ifade verdikten etkin pişmanlık kapsamında Bursa Cezaevi’nden tahliye edildi.

Yaklaşık 100 sayfa ifade veren Koncagül, Adnan Oktar’a çok yakın olduğu bilinen “bacılar grubu” üyesi olduğu ifade edildi. Daha önce iki defa etkin pişmanlık yasasından faydalanmak için başvuruda bulunan Beril Koncagül, örgüt avukatları tarafından tehdit edilmesini ve örgüt içinde bulunduğu, 10 yıl boyunca şahit olduğu olayları savcılık ifadesinde bir bir anlattı.

İTİRAFÇI SAYISI 31’E YÜKSELDİ

Örgütte itirafçı sayısı 31’e yükselirken 4 örgüt yöneticisinin etkin pişmanlık yasasından yararlanmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

VÜCUDUNUN ÜÇTE İKİSİNE  ZORLA DÖVME YAPTIRMIŞLAR

Dayak, zorla televizyonlarda dans, vücudunun 3’te 2’sine zorla dövme yapılması, kilitlenerek evde tutulması, iletişim araçlarından yoksun bırakılması, kara para aklama, turnike sistemi, hürriyetten yoksun bırakma, tehdit ve şantaj suçlamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.