Bir kadını öldüresiye darbeden Çağkan Abdullah Devecioğlu serbest! ‘Öldürülmekten korkuyorum’

Yayın tarihi: 19 Mart 2021 Cuma 12:00 pm - Güncelleme: 19 Mart 2021 Cuma 12:02 pm

1 yıl önce tanıştığı kadını öldüresiye darp eden ve gittiği her yerde takip eden Çağkan Abdullah Devecioğlu adlı erkek tutuklandıktan kısa bir süre sonra salıverildi. Şiddet gören kadın ise, “Ben öldürülmekten korkuyorum. Ailemin, çocuklarımın bir şey gelmesinden endişeleniyorum” dedi.

CNN Türk’ün haberine göre 2 çocuk annesi kadın Çağkan Abdullah Devecioğlu ile 1 yıl önce tanıştı ve hayatı kâbusa döndü.

Genç kadın, “İlk başlarda şiddet uygulamaya başlamıştı bana. Ayrılma kararı aldım, ayrılmak istediğimde daha fazla hırçınlaştı” dedi.

“TELEFONUMA BİR SİTEM YÜKLEMİŞ, BENİ BULUYOR”

Saldırgan genç kadını defalarca öldüresiye darp etti ve darp ettikten sonra o halinin görüntüsünü kaydetti. Genç kadın kurtulmak için her şeyi yaptı ancak başaramadı. Genç kadın, “Kendisinden kaçamıyordum çünkü telefonuma bir sistem yüklemiş, bulunduğum yerde muhakkak beni buluyordu” dedi.

“ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKUYORUM”

Genç kadın gördüğü şiddet dayanılmaz hale gelince şikayette bulundu. O saldırgan gözaltına alındı ve tutuklandı, genç kadın rahat bir nefes aldı ancak bu durum kısa sürdü. Zanlı cezaevinden tahliye edildi. Genç kadın, “Ben öldürülmekten korkuyorum. Ailemin, çocuklarımın bir şey gelmesinden endişeleniyorum” dedi.