Hazal Tektaş reddettiği erkek tarafından sokak ortasında öldürüldü!

Yayın tarihi: 18 Ekim 2020 Pazar 10:04 am - Güncelleme: 19 Ekim 2020 Pazartesi 9:46 pm

İstanbul Esenler Otogar Bağlantı Yolu kenarında 19 yaşındaki Hazal Tektaş, reddettiği erkek Mehmet Ali Atış (18) tarafından başından silahla vurularak öldürüldü.

Olay Esenler, Otogar Bağlantı Yolunda gece saat 00.15 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Hazal Tektaş, Mehmet Ali Atış’ı reddetmesi üzerine ikili arasında yol kenarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesinin ardından Tektaş bir anda oturduğu yerden kalkıp kaçmaya başladı.  Atış da Tektaş’a, yolun karşısına geçmek istediği sırada belinden çıkardığı silahla ateş etti. Açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan  Tektaş, kanlar içinde yere yığıldı.

Silahlı saldırıyı düzenleyen Atış ise aynı tabanca ile başına ateş ederek yere yığıldı. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Tektaş’a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Tektaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tektaş’ın cenazesi Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

KATİL KENDİ HAYATINA SON VERDİ

Atış ise cinayetin ardından aynı tabancayı başına dayayıp ateşleyince olay yerinde hayatını kaybetti.

“KATİLİ HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI”

Hazal Tektaş’ın kendisini öldüren Mehmet Ali Atış tarafından daha öncede alı konulduğu ve hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, resmi Twitter hesabı üzerinde Hazal Tektaş’ın arkadaşıyla konuşmasını yayınladı. Mesajlarda Tektaş’ın, Atış tarafından silahla alı konulduğu ve hakkında şikayetçi olduğunu anlattığı görüldü.