Bir günde dört kadın cinayeti

Yayın tarihi: 12 Kasım 2021 Cuma 3:39 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2021 Cuma 5:37 pm

“Samuray Kılıçlı cinayet” olarak bilinen Başak Cengiz’in öldürülmesinin yankıları devam ederken, Türkiye bir gün de gelen dört kadın cinayeti haberiyle sarsıldı. Selime Pişkin ve Sanem Kafalı eşleri tarafından katledilirken, Nurdan Budak ve Neslihan Batur’un da katil zanlıları yakalanıp işledikleri cinayeti itiraf etti.

SELİME PİŞKİN

Ordu’nun Korgan ilçesinde, İbrahim Pişkin (47), boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin’i, yolda yürüdüğü sırada çocuklarının gözü önünde kullandığı taksiyle ezdi, ardından araçtan inerek tekmeledi. Taksi ile duvar arasına sıkışarak ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldığı sırada ambulansta hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından linç edilmeye kalkışılan Pişkin, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde ilçedeki Merkez Caddesi üzerinde önünde meydana geldi. Kendisine ait taksiyle seyir halinde olan İbrahim Pişkin, çocukları ile birlikte yolda yürüyen boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin ile karşılaştı. Pişkin, aracını yolda yürüyen eşinin üzerine sürerek duvara sıkıştırdı. Çocuklarının çığlığına aldırış etmeyen Pişkin, araçtan inerek yığılan eşini tekmeledi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar, müdahale ettiği saldırganı linç etmeye çalıştı. Olay yeri yakınındaki jandarma ekiplerinin müdahale ettiği kalabalığın içerisinden çıkarılan Pişkin, gözaltına alındı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ise yaralı kadını ilk müdahalesinin ardından Korgan Devlet Hastanesi’ne doğru yola çıkardı. 4 çocuk annesi Pişkin, tüm müdahaleye rağmen ambulansta hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eşi çocuklarının gözü önünde araçla ezerek öldürdü

NESLİHAN BATUR

Müge Anlı’nın programına katılan Neslihan Batur’un sevgilisi Habip Başar öldürdüğünü itiraf etti. Başar, güvenlik olarak çalıştığı fabrikaya götürdüğü Batur’u öldürerek fabrikada kuyuya attığını söyledi. Başar cinayet sebebi olarak ise ev tutmak istediğini ama Batur’un bunu kabul etmemesi üzerine cinnet getirdiğini ekledi.

4 çocuk annesi 46 yaşındaki Neslihan Batur’u öldüren katil Habip Başar, Müge Anlı stüdyosuna gelen asayiş ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Neslihan Batur vahşice öldürülüp kuyuya atıldı

SANEM KAFALI

Hatay’ın Payas ilçesinde tartıştığı eşi Sanem Kafalı’yı (35) eşarpla boğduktan sonra teslim olan elektrik ustası Harun Kafalı (43), sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Olay, 10 Kasım sabahı Payas’a bağlı Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Elektrik ustası Harun Kafalı, 3 çocuğu okula gittikten sonra ailevi nedenle tartıştığı eşi Sanem Kafalı’yı eşarpla boğdu. Daha sonra okula gidip çocuklarını alan Kafalı, onları akrabalarının evine bıraktı. Dün sabah Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Harun Kafalı, teslim oldu. Eşini öldürdüğünü söyleyen Kafalı’nın evine giden ekipler, Sanem Kafalı’nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kafalı’nın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

Eşini eşarpla boğan koca tutuklandı

NURDAN BUDAK

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 9 gündür kayıp olarak aranan kadının, ormanlık alanda öldürüldüğü belirlendi.
Alınan bilgiye göre, 2019 yılında boşandıktan sonra aile büyüklerinin araya girmesiyle barıştığı eski eşi Kemal Bulut (31) ile Fethiye Mahallesi’ndeki evlerinde yaşamaya devam eden 2 çocuk annesi Nurdan Budak’tan (26) haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemal Bulut’u gözaltına aldı.

Nurdan Budak’ı öldürdüğünü itiraf etti

Emniyetteki ilk ifadesinde, eski eşiyle 2019’da kendisini aldattığı gerekçesiyle ayrıldıklarını, bir erkek arkadaşına kaçmış olabileceğini iddia eden zanlının, devam eden sorgusunda ise Nurdan Budak’ı kendisinin öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Zanlının, Nurdan Budak’ı aralarındaki sorunlar nedeniyle ailesine teslim etmek için 2 Kasım’da eski kayınbabasının iş yerine götürdüğünü, onun akşam kendi evine gelmelerini istemesi üzerine buradan ayrılıp Hasanağa Mahallesi’nde ormanlık alanda eski eşini tabancayla başından vurduktan sonra uzaklaştığını ifade ettiği belirtildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının, cinayetin ardından kız arkadaşı S.T. ve çocukluk arkadaşı taksi şoförü K.A. (34) tarafından Balıkesir’in Gönen ilçesindeki bir otele götürüldüğü, ertesi gün aynı kişiler tarafından buradan alınarak Bursa’ya geri getirildiği, şüphelinin olayda kullandığı tabancayı da Gönen’de sakladığı bilgisine ulaştı.

Kemal Bulut’un tarif ettiği bölgeye giden ekipler tarafından bulunan kadının cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis, öldürülen kadının babası ile S.T. ile K.A’yı da gözaltına aldı.

Nurdan Budak vahşice öldürülüp ormana gömüldü