Bir gerici daha Gülşen’i ve kadınları hedef aldı

Yayın tarihi: 5 Eylül 2022 Pazartesi 10:10 am - Güncelleme: 5 Eylül 2022 Pazartesi 10:10 am

İsmailağa tarikatına yakınlığıyla bilinen Hüseyin Çevik isimli gerici, Gülşen’i ve diğer kadın sanatçıları hedef aldı.

Kendilerini ‘hoca’ olarak adlandıran gericiler, giyim kuşamları nedeniyle kadınları hedef göstermeye devam ediyor. İsmailağa tarikatına yakın isimlerden biri olan Hüseyin Çevik isimli kişinin, müritlerine seslendiği anlarda kaydedilen bir görüntüde, Gülşen’i ve diğer kadın sanatçıları hedef aldığı ortaya çıktı.

Çevik, “Soyunmaya ne gerek var. Madem güzelsen yüzünü sergile, k…ı niye sergiliyorsun millete. Yüzünden piyasa yapamıyor musun da sahnelerde, kliplerde soyunuyorsun.” sözleriyle kadınları hedef gösterdi.

Cemil Kılıç’ın, Halil Konakçı’ya ‘örnek al’ dediği imam

“ELALEMİN ADAMINI YOLDAN ÇIKARIYORSUN”

Sosyal medya aracılığıyla müritlerine seslenen Çevik, “Ahlaksızlık almış başını gidiyor. Bugün şarkıcıların hepsi birbiriyle yarışıyor. Gülşen meselesini konuştuk geçen gün. Orada soyundu, burada soyundu, bayrak açtı rabbim onu hapse tıktı. Bir iki gün kaldı, neyse ne. Kaldı sonuçtu. O darlığı Allah ona gösterdi. Soyunmaya ne gerek var. Madem güzelsen yüzünü sergile, k…ı niye sergiliyorsun millete. Yüzünden piyasa yapamıyor musun da sahnelerde, kliplerde soyunuyorsun. El alemin adamını, sapığını yoldan çıkarıyorsun, utanmıyorsun. Ondan sonra ‘bu insanlar sapık’ diyorsunuz. ‘İmam hatipli sapık diyor’ bir de. Senden ala sapık mı var? Dertleri başka.” ifadelerini kullandı.