Bir eve saklanan uyuşturucu satıcısı polise ateş açtı: Gözaltılar var

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2023 Salı 1:06 am - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 Salı 1:55 am

Kaçarak bir eve saklanan uyuşturucu satıcıları M.K. ve H.T. polise ateş açtı. Polis, uyuşturucu satıcılarını gözaltına aldı.

İstanbul Kağıthane’de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda Polis Memuru Hakan Telli’nin şehit olduğu olayın ardından Şanlıurfa’ da uyuşturucu satıcılarıyla polis arasında çatışma çıktı.

Birecik ilçesi Sanayi Sitesi’nde iddiaya göre, M.K. ve H.T. isimli iki uyuşturucu satıcısı, uyuşturucu parası nedeniyle anlaşamadıkları bir grup ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavganın ardından M.K. ile H.T., olay yerinden kaçarak Karşıyaka Mahallesi’ndeki iki katlı bir eve giderek saklandı. İhbarla gelen polis ekipleri mahalle çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kavgaya karışan bir grup olay yerinden kaçarken, evde saklanan M.K. ve H.T., eve girmeye çalışan polislere tüfekle ateş açtı. Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri çağrıldı.

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

DHA’nın aktardığına göre olay yerine gelen özel harekat polisleri, kapıyı kırarak içeri girmek istedi. Polislerin geldiğini gören 2 torbacı bir kez daha ateş açtı. Şüphelilerin ateşine polisler de anında karşılık verdi. Kapının kırılmasıyla eve giren ekipler, M.K. ve H.T.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin daha önceden ‘uyuşturucu ticareti’ suçundan kaydı olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyete götürülürken, polis kaçan şüphelilerin de yakalanması için çalışma başlattı.

İstanbul’da uyuşturucu baskınında çatışma çıktı! 1 polis şehit oldu