Bir esnaf, yavru kediyi tekmeledi süpürgeyle vurarak öldürdü!

Yayın tarihi: 14 Eylül 2021 Salı 5:17 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 9:27 am

Bayrampaşa Kuru Gıda Hali’nde bir esnaf yavru kediyi tekmeledi. Can çekişen kendinin başında ölmesini bekleyen esnaf, süpürge ile sürükleyerek konteynırın yanına bıraktı.

Esnafın yavru kediyi tekmeleyerek öldürdüğü anlar, kameralara yansıdı.

Olay, geçen pazar, Bayrampaşa’da bulunan Kuru Gıda Hali’nde meydana geldi. Burada esnaflık yapan R.A., işyerinin önünde bulunan yavru kediyi ayağıyla tekmeleyerek ezmeye başladı. R.A.’nın tekme attığı yavru kedi, yerde sürüklendi. Bulunduğu yerden kalkarak can çekişen yavru kedi, bir süre sonra olduğu yere yığıldı. Yavru kedinin başında dakikalarca ölmesinin bekleyen R.A., daha sonra süpürge ile kediyi sürükleyerek çöp konteynırının yanında götürdü. Burada da süpürge ile yavru kediye vurmaya devam eden R.A., öldürdüğü yavru kediyi orada bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

GÖZALTINA ALINDI

R.A.’nın kediyi tekmeleyerek öldürdüğü o anlar, sitenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerin site yönetimi tarafından izlenmesi üzerine, durum polis ekiplerine bildirildi. Polis ekipleri, görüntüler üzerine tespit ettikleri şüpheli R.A.’yı gözaltına aldı.