Bir doktor saldırısı daha! ‘A’ der misin?’ dediği için darp edildi

Yayın tarihi: 1 Mart 2022 Salı 5:00 pm - Güncelleme: 1 Mart 2022 Salı 5:00 pm

Uzman Doktor Gaye Atak, muayene ettiği hasta tarafından ‘a’ der misin?’ dediği esnada darp edildiğini söyledi. Atak, kendisine şiddet uygulayan Gülseren Şimşek’in tutuklanmasını talep etti.

Uzman Doktor Gaye Atak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda görev yaptığı hastanede uğradığı şiddeti anlattı. Gülseren Şimşek isimli hasta tarafından muayene başlangıcında darp edildiğini söyleyen Atak, Şimşek’in tutuklanmasını talep etti. Atak, hastane polisinin kendisine ifadede ayrıcalık vermediğini söyledi.

Hastaneye randevusuz gelen baba-oğul, doktoru dövdü!

“A’ DER MİSİNİZ?’ DEDİĞİM ESNADA DARP EDİLDİM”

Atak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba, ben Uz. Dr. Gaye Atak. Bugün yardımınıza ihtiyacım var çünkü adaletin işleyişinden emin değilim. Acil serviste “daha önce 3 kere gelmesine rağmen yatırmadıkları için” daha muayene başlangıcında darp edildim. #GülserenŞimşektutuklansın etiketinde size ihtiyacım var.

İlgili şahıs tarafından acil yeşil alanda, henüz abeslang ağzında iken, “Aa der misiniz” dememle bir olarak yere yatırılıp darp edildim. Hastane polisi, beyaz kod vermeme rağmen, hastanede ifade vermek için bile bir ayrıcalığım olmadığını belirtti.

Şu anda sağ elim, sol omzum, sol orbita altımda, saçlı derimde ciddi ağrılar var. Çok fazla yazamıyorum ve hashtag için sizden destek istiyorum. Kepez Devlet Hastanesi idarecilerine ise, güvenlik ve polislerden çok daha fazla yanımda oldukları için teşekkür ediyorum.”

Atak’ın paylaşımı şu şekilde: