Bir babanın çaresizliği! Kızını bakımevine vermek zorunda kaldı

Yayın tarihi: 15 Ekim 2021 Cuma 12:39 pm - Güncelleme: 15 Ekim 2021 Cuma 2:28 pm

AKP’li belediyenin yardım vermediğini iddia eden baba otizmli kızını bakımevine vermek zorunda kaldığını söyledi. Sosyal medyada konuyu duyuran baba otizmli kızına, evinin kira olduğu, icralık borçlarının olduğu ve hayat şartlarının zorluğundan dolayı bakamadığı için bakımevine yerleştirilmesini istedi. İsyan eden baba Burhan bey yardım gelmediğini de iddia etti.

Otizmli Ecrin’in babası olduğunu ve 6 yıldır kızına tek başına baktığını söyleyen Burhan Bey, Sancaktepe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne yazı yazdı. Evinin kira olduğunu, icralık borçlarının olduğunu ve hayat şartlarının zorluğundan dolayı kızının bakımevine yerleştirilmesini isteyen Burhan Bey’e AKP’li Sancaktepe Belediyesi yanıt verdi. Belediye, konuyla ilgili dönüş yapılabilmesi için iletişim bilgilerini istedi. Buna karşılık Burhan Bey, 3 aydır gıda yardımı dahi yapılmadığını söyleyerek AKP’li belediyeye tepki gösterdi.

Ses kayıtları açığa çıkardı! ‘Otizm derneğinde istismar’ vakasında yeni şüpheliler

 

HALUK LEVENT’E TEŞEKKÜR

Burhan bey sanatçı Haluk Levent’i de etiketleyerek yaptığı paylaşımda “Senin de canın sağolsun güzel insan Ecrin bakım evine gidiyor kendimi parçaladım burda ama hiç birşeye yaramadı söylenecek çok şey var ama kelimeler düğümleniyor acının tarifi yok yangın sonmicek yinede son olarak ecrine sahip çıkın artık bende olmayacağım çünkü”  ifadelerini kullandı.