Binance bazı kriptolarda hacim artışına dayanamadı

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2021 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı 12:38 pm

Binance kullanıcıları para çekme konusunda bugüne kadar hiç problem yaşamadı ancak ilk defa para çekme işlemlerinden bazı kısıtlamalar ortaya çıktı hadi gelin konuyla ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

Büyük bir kitleyi temsil eden Binance kullanıcıları para çekme sorunu ile karşı karşıya kaldı. Üstelik böyle bir problemin neden ortaya çıktığı da net olarak bilinmiyordu. Platform tarafından yeni yeni açıklama yapıldı.

Küresel çapta kripto para borsası denilince akıllara ilk olarak her zaman Binance geliyor. Hatta sırf böylesine devasa bir platform olduğu için BNB coin sert yükselişler gösteriyor. Ancak bugün şirketin sınıfta kaldığını söyleyebiliriz.

Binance

Kripto paralara olan ilgi her geçen gün daha fazla artış gösteriyor. Bunun artık kontrol edilemez noktaya geldiğini söyleyebiliriz. İnsanların bu ilgisi aynı zamanda borsalara aşırı derecede yük getiriyor. Durum böyle olunca da kısıtlamalar ortaya çıkabiliyor.

 

Yapılan son kısıtlama ise hiç beklenmeyen bir yerden geldi. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance para çekme işlemlerini durdurmak zorunda kaldı. Ethereum ve Stellar kripto paraları bu kısıtlamanın en önemli nedeni. Birçok kişi henüz bu kısıtlamaları görmeye bile fırsat bulamadı.

Binance Apple ve Microsoft token’ı satmaya başladı!

Stellar özellikle son dönemlerde güçlü bir performans sergiliyor. Fiyatının aniden yükselişe geçmesinin nedeni bu diyebiliriz. Her ne kadar Dogecoin nedeniyle birçok kişi mağdur olsa bile yine de bazıları iyi miktarda kazanç sağladı. Şimdilik Binance ile para çekme işlemi yapmak mümkün. Ancak hacim arttıkça bu tür sorunlar kaçınılmaz olacaktır.