Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

Yayın tarihi: 20 Ekim 2022 Perşembe 8:07 pm - Güncelleme: 20 Ekim 2022 Perşembe 10:10 pm

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi. Binali Yıldırım‘ın ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan programı kapsamında bulunduğu Karadağ’da bulunduğu sırada Zengilan Havalimanı’na giderken aracı virajı alamayarak kaza yaptı. AKP Milletvekili Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracın kaza anında hava yastıklarının açıldığı ve Binali Yıldırım’ın ambulansla Azerbaycan’ın hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

ÖMER ÇELİK VE EFKAN ALA DA YANLARINDA

Binali Yıldırım’ın ve aracı kullanan şoförün sağlık durumlarının iyi oldukları belirtilirken Yıldırım’ın Türkiye’ye dönüşü için helikopterle havalimanına getirileceği belirtildi.

AKP Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala da Binali Yıldırım’a eşlik etmek üzere Bakü’de kaldı.

FAHRETTİN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım’ın kaza geçirmesi hakkında bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Fahrettin Koca, “Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM’DAN AÇIKLAMA

Binali Yıldırım kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi.

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR

Gerçek Gündem, olay yerinden ilk fotoğraflara ulaştı

 

 

Özgür Özel maden faciasından sorumlu 3 ismi saydı: Erdoğan, Berat Albayrak, Binali Yıldırım