Binali Yıldırım: Erdoğan ile ortak yayını konuştuk fazla yorum yapmadı

Yayın tarihi: 17 Haziran 2019 Pazartesi 4:24 pm - Güncelleme: 17 Haziran 2019 Pazartesi 4:27 pm

Binali Yıldırım İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, “Sayın Bahçeli mitili İstanbul’a atmıştır. Ama mitilin üzerinde oturmuyor” diye konuştu. Ayrıca Binali Yıldırım Erdoğan’la ‘ortak yayın’ hakkında konuştuklarını ve Erdoğan’ın yorum yapmadığını aktardı.

Yıldırım bir gazetecinin, Devlet Bahçeli’nin İstanbul’a geldiğini ama 2 gün sonra Ankara’ya döndüğünü hatırlatması üzerine, “Sayın Bahçeli mitili İstanbul’a atmıştır. Ama mitilin üzerinde oturmuyor. Dolaşıyor, çalışıyor. Ülkücü kardeşlerim ben inanıyorum ki gece gündüz demeden çalışıyorlar. Hemşehri gruplarıyla görüşüyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Zaman zaman o programlara biz de katılıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok.” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak yayını kime yaradı?

‘Eldeki imkanlarla yayının formatını bozmadan adaylar olarak düşüncelerimizi İstanbullularla paylaşmaya çalıştık. Yayının ne getirdiği götürdüğü konusu İstanbulluların takdiridir. Yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı ile bir nikahta bir araya geldik. Yayınla ilgili herhangi bir konuşma olmadı. Sonrasında telefonla görüştük. Hayırlı olsun dedi tebrik etti. Söyleyeceklerimizi söyledik, söyleyemediklerimiz de oldu. Vatandaşlarımız kararını pazar günü verecek.”

FAZLA YORUM YAPMADI

Erdoğan’la ortak yayın hakkında konuştuğunu aktaran AKP adayı Binali Yıldırım ” Erdoğan ile ortak yayını konuştuk fazla yorum yapmadı” dedi.